A Millî Takımımız, Paraguay Maçının Hazırlıklarını Tamamladı
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonemail sharing button
2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu’ndaki ikinci maçında ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Santa Clara şehrinde yerel saatle yarın saat 20.00’de (20 Haziran Cumartesi / TSİ 06.00) Paraguay ile karşılaşacak A Millî Takımımız, müsabaka öncesindeki son antrenmanını San Jose Park’ta yaptı.
Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenman ısınma bölümü ile başladı. Daha sonra çeviklik ve rondo çalışmaları yapıldı. İdman son bölümde yapılan taktik çalışmalar ile sona erdi. Aday kadroda bulunan tüm oyuncular bugünkü antrenmana katıldı.
Ay-Yıldızlıların bugünkü antrenmanı öncesinde basın mensupları tarafından A Millî Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın doğum günü sahada pasta ile kutlandı.
A Millî Takım’ın bugünkü çalışmasını T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, T.C. Vaşington Büyükelçisi Sedat Önal, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF Dış İlişkiler Kurulu Başkan Vekili Çağrı Kanver ve TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz da izledi.
Türkiye – Paraguay karşılaşması, yarın saat 20.00’de (TSİ 06.00, 20 Haziran) San Francisco Bay Area Stadyumu’nda oynanacak ve TRT1’den canlı olarak yayınlanacak.